GY.I.K

K: Milyen tartalmak elérhetőek az oldalon?

V: Az oldalon a legkülönfélébb népmesék, Grimm mesék, novellák és legendák elérhetőek, a teljes listát a kategóriánként nézheted át.

K: Kinek ajánljátok az oldalt?

V: Az estimesek.com oldalt mindenkinek ajánljuk, itt mindenki talál magának egy-egy tanulságos történetet. Azonban a portál létrejöttét az esti meseolvasás inspirálta, minden gyermek megérdemli, hogy szülei lefekvés előtt meséljenek neki, ehhez pedig mostantól elég egy mobiltelefon és az estimesek.com.

K: Tényleg ingyenes?

V: Igen, az estimesek.com oldalon található tartalmak, népmesék ingyenesen elérhetőek és azok is maradnak. az oldal a reklámbevételekből tartja fenn magát, így az adblockerek kikapcsolásával te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a mesék csodáját.

K: A tartalmak jogvédettek?

V: Nem. Az estimesek.com oldalon található tartalmak mindegyike mentesül a szerzői jogvédelem alól, szellemi közkincsnek számít, mint a népmesék vagy pedig a Gutenberg projekt részét képezi.

K: Ha írok egy novellát azt publikáljátok?

V: Ez minden esetben egyedi elbírálást igényel, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@estimesek.com email címen.

K: Ha félbehagyok egy történetet hogyan tudom elmenteni hol jártam?

V: Legegyszerűbben úgy, hogy a felveszed az adott oldalt a könyvjelzőid közzé a böngésződben. Ezt a legtöbb böngészőben a ctrl+d gombokkal teheted meg. Mobilon pedig a böngésző menüjén belül csillaggal mentheted az oldalt.